پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم
سرخط خبرها

ایران؛ هم رزم ملت فلسطین

  • کد خبر: ۱۰۶۵۶۴
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۰
ایران؛ هم رزم ملت فلسطین
ناصر ابوشریف - عضو دفتر سیاسی و نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران

رهبر معظم انقلاب و پیش از ایشان امام خمینی (ره) به عبارات مختلف تأکید کرده اند که ام المسائل امت اسلامی مسئله فلسطین است و رژیم غاصب اسرائیل خطری برای همه و آتش افروز همه مشکلات داخلی امت اسلامی. پیروزی بر این رژیم است که می‌تواند وحدت و قدرت ما را بازگرداند و مسلمانان را دوباره به یک قدرت جهانی تبدیل کند. رژیم صهیونیستی یکی از بزرگ‌ترین موانع بر سر راه ایفای نقش تمدنی توسط امت اسلامی است.

اینکه اجازه داده نمی‌شود دایره‌ای به شعاع ۱۵۰۰ مایل در پیرامون قدس شریف از رژیم صهیونیستی قوی‌تر باشد، یک تصمیم آمریکایی، اروپایی و جهانی است. از این روست که برای رسیدن به اهداف پلیدشان باید سوریه و عراق و ارتش مصر نابود شوند و ایران -اگر امکان نابودی اش نیست- نیز باید ضعیف شود و همین طور ترکیه و حکومت‌های خلیج؛ بنابراین با وجود رژیم غاصب صهیونیستی، هیچ شرطی از شروط جنبش در میان مسلمانان به چشم نمی‌خورد.

ضمن اینکه پای اشغال یک سرزمین اسلامی در میان است که تکلیف آزادسازی آن بر عهده هر مسلمانان است. چه رسد به اینکه آن مکان اشغال شده قبله اول مسلمانان و سومین حرم متعلق به مسلمانان و محل معراج پیامبر اکرم (ص) باشد.

بسیار ناراحت کننده است که جماعتی قلیل این چنین بر قبله اول مسلمین جهان مسلط شده اند. این وضع نتیجه چیزی جز تفرقه و خیانتِ بعضی از سران کشور‌های اسلامی به آرمان قدس شریف نیست. باید بدانیم مسئله قدس تنها به فلسطین مربوط نیست بلکه وضعیتی است که امروز در جهان اسلام، عراق، سوریه، افغانستان و ... با آن روبه رو هستیم.

امام خمینی (ره) همیشه بر مسئله فلسطین تأکید داشت و اسرائیل را غده‌ای سرطانی نامید که باید از روی زمین محو شود. به همین دلیل، مبارزه با آن را وظیفه همه امت دانست. هم چنین روز قدس را مخصوص یاری فلسطین و تجدید بیعت امت اسلامی با آن قرار داد. رهبر انقلاب نیز تا امروز دقیقا همین خط اسلامی صحیح را ادامه داده اند و سر سوزنی منحرف نشده اند.

انقلاب اسلامی ایران برای نقش آفرینی بیشتر مردم نسبت به فلسطین، از جایگاه حکومتی، همیشه پشتیبانی سیاسی، معنوی، حقوقی، مادی و نظامی داشته است. هم چنین در مقاطع حساس، همه ایرانیان بر این مسئله اتفاق نظر داشته اند. مثلا در سال ۲۰۱۴ دیدیم که مردم، حتی آن‌هایی که به ظاهر از امور اسلامی و انقلابی و مسئله فلسطین دور می‌دانیم، به طور خودجوش به میدان آمدند و از فلسطین حمایت کردند.

ملت ایران از ملت‌هایی است که همیشه پای کار مسائل اسلامی و انسانی و اخلاقی بوده است. هیچ وقت یادم نخواهد رفت در آخرین دیداری که با حاج قاسم سلیمانی داشتم، صراحتا گفت اولین چیزی که در قیامت از ما سؤال خواهند کرد این است که درباره قدس چه کردید. می‌بینیم که قدس چه جایگاهی نزد این شهید عزیز داشت.

اکنون ملت فلسطین در گیرودار یک مبارزه حقیقی با رژیم غاصب صهیونیستی است. همه مؤسسات حقوق بشری اسرائیل را یک رژیم نژادپرست می‌دانند؛ بنابراین از ملت ایران انتظار می‌رود مطابق مبانی دینی، اخلاقی و انسانی هم چنان در این مبارزه هم رزم ملت فلسطین باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->